Uw auto zakelijk of privé kopen? Kunt u uw werkruimte in uw huis als fiscale post opvoeren nadat u heeft verbouwd? Wat zijn de gevolgen van het uitbreiden van uw onderneming? Waar moet ik aan denken bij aankoop van een andere onderneming, en is dit ook haalbaar? Y i l d i z  &  P a r t n e r s kan u helpen met alle vragen die in de praktijk spelen waarvoor u advies nodig heeft.

Starters

Er zijn veel aspecten waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het opstarten van een onderneming. Daarom dient vooraf alles goed op een rijtje gezet te worden. Zaken als vakkennis, commercieel en financieel inzicht, doorzettingsvermogen en besluitvaardigheid zijn essentieel bij het slagen van een nieuw op te zetten onderneming.

Voor vaardigheden en kennis waarover u niet beschikt is het raadzaam om externe deskundigen in te schakelen. Y i l d i z  &  P a r t n e r s biedt begeleiding op fiscaal gebied en wij verzorgen op een adequate manier uw financiële- en loonadministratie. Het persoonlijk contact staat bij ons voorop, zodat u altijd met uw vragen bij ons terecht kunt.

Wij bieden u hulp bij een goede start, waardoor de slagingskans van uw onderneming vergroot. U kunt bij Y i l d i z  &  P a r t n e r s op het volgende rekenen:

  • Het opstellen van een ondernemingsplan en begroting
  • Keuze van de rechtsvorm
  • Aanmelding bij het belastingkantoor en kamer van koophandel
  • Financiële- en loonadministratie