Y i l d i z  &  P a r t n e r s is een administratie- en belastingadvies kantoor in regio Eindhoven dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Y i l d i z  &  P a r t n e r s is een jong maar deskundig administratiekantoor met ruime ervaring in het verwerken van bedrijfsadministraties. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, zowel startende als bestaande ondernemers zijn wij graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor een zeer breed scala aan diensten. Wij hebben ons tot doel gesteld om de gehele administratie uit uw handen te nemen en deze optimaal te verzorgen.

Y i l d i z  &  P a r t n e r s werkt volgens vaste procedures en processen, maar is zeer flexibel in het reageren op veranderingen in situaties en/of behoeften van de opdrachtgever.

Samenwerking

Waardering is gegarandeerd met de juiste aanpak en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Allereerst is het belangrijk om met de opdrachtgever de behoeften, wensen en beoogde resultaten in kaart te brengen. Vervolgens kijken we samen hoe we deze resultaten, op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier, kunnen bereiken. Wij hechten hierdoor waarde aan onze samenwerking. Het is van belang dat het beste gehaald wordt uit uw onderneming en hier staat u niet meer alleen voor.

Ontwikkeling

Met belangstelling voor de verwachtingen en wensen van elk individuele opdrachtgever, hoe groot of klein ook, en gevoel voor de ontwikkelingen in de markt en in ons vak zullen wij ons zelf altijd blijven ontwikkelingen. Om dit te kunnen realiseren zullen wij in onze groei continue nieuwe kennis, deskundigheid en werkwijzen blijven bestuderen.

Waarom Y i l d i z  &  P a r t n e r s?

Delegeren is wellicht de juiste aanpak voor uw onderneming. Draag daarom uw administratie over aan ons kantoor. Dan kunt u, net als wij, zich volledig richten op de zaken waar u goed in bent. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos voorlichtingsgesprek.